Edessäni uusi vuosi, kuin valtavan suuri vielä avaamaton lahjapaketti. Lahja on  niin suuri, että riittää hyvin kun sen sisällöstä paljastuu päivittäin vain pieni osa. Iloitsen uuden vuoden antamasta mahdollisuudestta aloittaa alusta – jälleen kerran.  Jospa tänä vuonna toteutuisikin jotain sellaista, mistä olen pitkään vain haaveillut? Vuodenvaihde antaa uutta toivoa ja uuden kipinän.

En tehnyt varsinaisia uudenvuodenlupauksia, tälläkään kertaa, mutta monet jo pitkään kantamani toiveet ja tavoitteet nousevat mieleeni erityisesti juuri vuoden vaihtuessa.  Tänä vuodenvaihteena ymmrrän ehkä selvemmin kuin milloinkaan aikaisemmin, ettei moni asia ei sittenkään ole liian myöhäistä! Vielä ehtii aloittaa ja onnistua,  myös epäonnistumisten ja haparoinnin kautta.

Olen ihaillen ja inspiroituen lukenut monia blogeja, ja olen kiitollinen että ne ovat olemassa, omana itsenään. Ne ovat herättäneet itsessäni monia ajatuksia, tunteita,  ja  inspiroineet monella tavalla.  Oman blogin kirjoittaminen on ollut pitkään jonkinlaisena haaveena ja tavoitteena, mutta sujuvasti olen siirtänyt sen aloittamista yhä eteen päin odottaen sitä sopivaa hetkeä, joka antaa odottaa ilmestymistään.  Täydellisen oikeaa hetkeä ei vain tule.

Mielessäni tuntuu olevan montakin asiaa, jotka odottavat vuoroaan täsmälleen samalla  jonotusumerolla, ja joskus on vaikeaa tehdä päätöksiä suuntaan tai toiseen.  Kaikki uusi saa siis odottaa, ja vanha tuttu pitää otteestaan lujasti kiinni. Mutta jos tänä vuonna oppisi sen yksinkertaisen, mutta niin helposti unohtuvan neuvon tehdä yksi, pienikin, asia kerrallaan.  Asiat, jotka mielessäni helposti tuntuvat olevan tavoittamattomissa, eivät ehkä sittenkään ole sitä. On vain otettava se ensimmäinen, ehkä kaikkein pisimmältä tuntuva askel, ja keskittyä sillä hetkellä vain siihen.  Muu saa silloin odottaa.

”A journey of a thousand miles must begin with a single step.”  Lao Tzu

Hyvää uutta vuotta sinulle!

Onnellista uutta vuotta!

Amaryllis ilahduttaa vähintään yhtä paljon tammikuussa

Share →

One Response to Parempi myöhemmin…

  1. Rune says:

    Godt nytt år og utrolig flott at du endelig er kommet i gang med blogging! Klem og lykke til!